AtaShi No KazOkU!!

By: Abi BaGong and Umi DqNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Nov-2006 08:39 Email | Share | | Bookmark
Hanis Umairah @ Seremban

 
 
 
View all 16 photos...
Umairah gi amik Pakcu kat Seremban.... yeay... gi jalan2 lagi... Umairah suke je naik kete.... jalan2...
All pics taken at Allson Kelana Seremban.... dengan tema : posing2 bersama Umi & Abi


Ngan Umi....

Ngan Abi...


Saturday, 25-Nov-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Anniversary!!!

 
 
 
It's been a year already.... tahun lepas, pada tarikh yang sama 25 Nov 2005, kami tlh selamat diijabkabulkan.... dan setahun kemudian... our first anniversary....

Doakan kami bahagia sentiasa dan berkekalan sehingga akhir hayat....... Amin


Friday, 17-Nov-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Roll Over!

Yeay!
13 Nov 2006 - Hanis Umairah's first time meniarap dengan sendiri although before this pernah 2-3 kali tertiarap sendiri mase tgh tido tapi this time, dengan usaha sendiri, die dah pandai meniarap. Now dah dekat seminggu die pandai meniarap, everytime letak je atas tilam mesti nak meniarap sampaikan susah nak pakaikan baju dan diapers...... Umairah meniarap on her 65 days of her life...



Friday, 10-Nov-2006 05:01 Email | Share | | Bookmark
Umairah's first Aidilfitri....

Ngan umi & Nenek sblm bertolak balik JB
Sehari sblm raya....
Senyum je...
View all 24 photos...

Smile....

Sleep with teddy...

Pakai baju kembang2 di pagi raya ni... kena la berdiri lak...

Bersama-sama rakan sebaya.... Nurin Arifah, Hanis Umairah & Muhammad Akif Umar


Tuesday, 31-Oct-2006 00:29 Email | Share | | Bookmark
Family Potrait

DqNa, Umairah & Bagong
Mak & Abah
Family Bagong
View all 11 photos...
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2006

First time beraya bertiga.....


Raya pertama with Mr.Bagong's family in JB (Long, Kak Ita, Azzam, Kak Zai, Hazique & Sofea takde dlm gambar)


Adik-beradik Mr. Bagong
From left (berdiri) : Kak Ngah (Azlina), Lan (Azlan), Long (Azzurin), Mr. Bagong (Azmi) & Liza
From left (duduk) : Kak Ita riba Umairah, DqNa riba Hazique & Kak Zai riba Sofea


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net