AtaShi No KazOkU!!

By: Abi BaGong and Umi DqNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
40 days full of love....

Hanis Umairah until today


Hari ni cukup 40 hari kitorg bergelar Abi & Umi. Hanis Umairah dilahirkan pada 8 Sept 2006, 15 Syaaban 1427. Rase mcm baru je lagi sambut Umairah... tup... tup... dah 40 hari... Umi pun dah abis pantang. Umairah pun dah membesar dan melebar seperti kata Atok nya " Expanding horizontally" hehehe... yela.. pipi tu melebar2... geram je... lagi berapa hari nak raya... pak sedara2 pun dah nak balik... Paklang tingtong die dah balik... setiap 2 minit nak cubit pipi die sampai die fobia ngan Paklang die... Kehadiran Umairah mmg menyerikan rumahtangga kitorg... bukan kitorg je... rumahtangga Atok ngan Nenek die pun... sbb dlm mase berpantang ni kitorg dok umah Atok Nenek die.... Pas raye baru balik rumah sendiri....

Tgkla wajah2 Umairah yang berubah2 setiap hari... mmg tak same spt kate Pakngah nya...


Monday, 16-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
The other side of Umairah

The other side of Umairah


Ni la 'The other side of Hanis Umairah'. Hari ni dah 38 hari umur die... kecik lagi... tapi die rase cam die dah besar je... The other side of Umairah ni sume gambar2 Umairah yg kalau orang tua2 kate "Alaa.... tak eloknya rupe die......" Haaa... tu la... kebanyakan gambar2 die tgh menguap, mengamuk, nak nangis, nak bersin, nak bersin tak jadi, nak marah, tgh meneran dll. Comel2... comot2... sume ade... dari umur sehari sampai la umur 38 hari... Daripada ade rambut sampai botak pastu tumbuh rambut balik....
Inilah Hanis Umairah yang kitorg tgk tiap2 hari.....


Monday, 9-Oct-2006 11:26 Email | Share | | Bookmark
Happy One Month Birthday!!

Ngan Umi, dah siap2 nak keluar
Baik je rupanya....
Ngan Abi... same je rupanya
View all 9 photos...

Kus semangat.... Ni berat tang pipi die tu....


Thursday, 5-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Happy Day....

Sayang Umi....

Today theme : Mrs DqNa @ Umi's birthday on 1st Oct 2006
Love Umi Love Umairah Love Abi
HAPPY BIRTHDAY TO UMI


Saturday, 30-Sep-2006 14:00 Email | Share | | Bookmark
Jom gigit die....

Gigit die..... geram!!!

Untuk tatapan dan gegetan semua....

Gggrrrr...... geeerrraaammm..... tang mane nak kene geget nihh... tang pipi yg selambak2 tu.... tang dagu kecik tu.... geget die....


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net