AtaShi No KazOkU!!

By: Abi BaGong and Umi DqNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Hanis Umairah!!

Hanis Umairah
With Abi...
Jalan-jalan
View all 14 photos...
Birthday Celebration at Abi's & Umi's Office

Happy Birthday Hanis Umairah...... Anak Umi & Abi dah genap setahun.... Sebenarnya birthday party ni dibuat sehari awal sbb esoknya Umairah nak balik kampung.....

Birthday Party Umairah di ofis Abi & Umi..... kat Kolej ada restoran hotel katering kan... so kitorg buat majlis kat situ..... sume ofismate datang petang tu utk meraikan birthday Umairah.....

Malam nanti kite sambung kat rumah lak!!


Potong Kek! Happy Birthday To You!


Thursday, 9-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tagged!

Hanis Umairah - 11 months
Tagged by Esma -

Okla... disebabkan Umi Umairah ni pun kene tagged ngan mama Ariel so.... kene la citer gak ek... walaupun lag beberapa bulan.... sari ek... terlambat sket....
Umi ngan Abi dapat tau Umi ngandung baby girl mase dah 8 bulan... sebenarnya taknak tau pun tapi doktor terlepas ckp..... doktor kot yg excited.... hehehe... so kitorg dah ready nama sblm Umairah lahir tapi kitorg announce nama die lepas 7 hari lahir, mase aqiqah sbb mase tu jugak Abi gi register surat beranak die....



HANIS UMAIRAH

HANIS - maksudnya YANG BERTAQWA, nama ni nenek yang suggest so kitorg cari maksud die same2 dalam buku.... dan maksudnya pun cantik.... cantik utk digabungkan dengan Umairah.... tapi tu la Atok kate.... nenek tak aci... die nak gak cucu die same name depan ngan die... HA.... pape la diorg dua org tu kan... janji maksudnya baik n harap nanti anak Umi pun jadi seorang yg bertaqwa pada Allah... Insyaallah

UMAIRAH - maksudnya PERMAISURI, ada orang kata maksudnya yang berpipi merah TAPI ejaannya HUMAIRAH bukan UMAIRAH.... Umairah ni Permaisuri Umi n Abi n sume orang sbb tu kitorg panggil Umairah.... Umi yg suka sgt nama Umairah ni... belum tahu lagi keluar baby girl ke boy ke... Umi dah ckp kat Abi awal2 nak anak nama Umairah....

Sekarang Hanis Umairah dah 11 bulan... bulan depan dah setahun... sekejap je mase berlalu....

Jom kite TAG orang lain lak.....!

Mak Umair & Uqail (Fazida) - http://yellowbuttercup.fotopages.com/
Mama Zara (Nieyza) - http://nanoipod.fotopages.com/
Umi Naim (Ezan) - http://naimmuhaimin.fotopages.com/
Mummy Mikhail (Zeti) - http://zetibecky.fotopages.com/
Mama Moestafa (Nawal) - http://versusnawal.fotopages.com/



REQUIREMENTS : Write about what or how or why you gave the name(s) to your kid(s).
QUANTITY: 5 people
TAG MODE: Firstly you leave their blog and post link and add to the list below and secondly you let the blogger you want to tag know that he/she has been tagged by commenting in his/her blog or etc


Wednesday, 20-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Anniversary ATOK & NENEK

Umairah n Atok
Manja Atok
Suap Kek
View all 6 photos...
10th June 2007
Happy Anniversary to Atok & Nenek Umairah...... 28th Anniversary



Tuesday, 19-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
SMART Reunion..... Our Family Day

Our family....
All of us...
Umairah n Aqil
View all 12 photos...
Sek. Men. Abdul Rahman Talib Kuantan...... 10 years REUNION

9th June 2007
Duta Village Resorts

Family Day & BBQ Dinner



Thanx to Uncle Ezwan for some pics in this entry.


Monday, 18-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Anak Abi

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net